Filtreaza Filtreaza

Cuptoare patiserie

Cuptorul profesional cu convecție este un echipament nelipsit dintr-o bucătărie profesională. Calitatea unui cuptor profesional de patiserie sau gastronomie este decisivă pentru preparatele culinare care trebuie să fie la înălțime. Cuptorul Hendi te ajută să pregatești rapid și eficient preparate diverse, de la cele mai simple până la cele mai pretențioase.

În oferta Hendi vei găsi cuptoare profesionale de patiserie si gastronomie la prețuri competitive, dotate cu mai multe tăvi, cu unul sau mai multe elemente de încălzire, cu funcții de umidificare sau convecție cu aburi.

Cuptorul cu convecție este unul dintre cele mai inovatoare utilaje și echipamente care se pot regăsi într-o bucătărie profesională, iar succesul afacerilor in domeniul HORECA depind, în mare măsură, de calitatea acestuia.

Convecția presupune mișcarea forțată a aerului în interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer permite amestecarea aerului rece și cald, iar în acest fel, cu ajutorul ventilatoarelor, se produce distribuire uniformă a căldurii în întreg cuptorul. Astfel, un cuptor cu convecție profesional te ajută să pregatești rapid și eficient preparate culinare diverse, de la cele mai simple până la cele mai pretențioase, printre care și cele de patiserie, dar și în cantități mari - asta datorită capacității sale generoase.

Gustul delicios al mâncărurilor preparate la cuptorul cu convecție, dar și rapiditatea cu care vor fi servite îl vor uimi până și pe cel mai pretențios client.

Disponibilitate: La comandă
12285,56 Lei (Incluzand taxa)
La comanda
Disponibilitate: La comandă
9393,86 Lei (Incluzand taxa)
La comanda
51%
Disponibilitate: Stoc limitat
9553,32 Lei 4700,99 Lei (Incluzand taxa)