0738 726 775 | comenzi@hendi.ro

Filtreaza Filtreaza

Malaxoare

Malaxorul pentru aluat este un utilaj indispensabil pentru orice patiserie. De asemenea, un malaxor de panificatie este un ajutor de nadejne in orice bucatarie profesionala care vrea sa ofere clientilor retete de paine originale si de cea mai buna calitate. Un malaxor pentru aluat poate fi, insa, si un ajutor de nepretuit pentru familiile mari, unde eficientizarea timpului este importanta. Hendi pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de malaxoare de paine profesionale, cu accesorii de inalta performanta. Panoul de control al malaxoarelor Hendi este unul de tip mecanic si foarte usor de utilizat. Cuva din otel inoxidabil este usor de folosit si curatat, iar batatorul, telul si carligul pentru aluat sunt incluse in pachet. Malaxoarele din oferta Hendi ofera flexibilitate in realizarea oricarui tip de aluat, inclusiv a retetelor originale ale bucatarilor din patiseria sau restaurantul tau.