Cum se livrează

Pe parcursul pandemiei COVID-19, am modificat fluxurile operationale, logistice si contabile pentru ca tu sa fii in siguranta.

Astfel, tot personalul Hendi Romania, cu exceptia personalului de depozit, lucreaza de la distanta, prin conexiuni remote, pentru ca riscul de contaminare sa fie minim.


Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare, în funcție de destinația fiecărui colet. Comenzile plasate pana la ora 13:00, de luni pana vineri, sunt pregatite si predate curierului in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 13:00 sunt pregatite si predate curierului in ziua urmatoare.

În cazul în care stocul este epuizat termenul de livrare este de minimum 25 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

In cazul comenzilor cu OP, plata produselor trebuie facuta in maximum 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pe parcursul celor doua zile lucratoare, produsele comandate vor fi rezervate.

In cazul in care, dupa cele doua zile lucratoare plata nu este efectuata, suntem nevoiti sa anulam rezervarea si ulterior comanda plasata.

Toate produsele sunt noi, sigilate și livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele electrice sunt testate inainte de a fi livrate catre destinatie.

Transportul este gratuit pentru comenzi de minimum 1000 lei. In anumite perioade, pragul de gratuitate poate varia sau poate lipsi.

Veti regasi mereu factura in format fizic, in spatele awb-ului, in plicul auto-adeziv lipit pe colet. La cerere, va putem trimite factura si in format electronic, pe adresa de email cu care s-a plasat comanda, sau pe alta adresa de email (este nevoie sa ne specificati in scris, iar identificarea se va face prin email-ul cu care s-a plasat comanda, sau cu numarul de telefon specificat in comanda).