Cum se livrează

Pe parcursul pandemiei COVID19, am modificat fluxurile operationale, logistice si contabile pentru ca tu sa fii in siguranta.

Astfel, tot personalul Hendi Romania, cu exceptia personalului de depozit, lucreaza de la distanta, prin conexiuni remote, pentru ca riscul de contaminare sa fie minim. Cateva dintre consecintele acestor moduri noi de lucru:


1. Procesul de facturare dureaza mai mult si este mai dificil;

2. Procesul de confirmare a comenzilor dureaza mai mult;

3. Procesul de pregatire a comenzilor dureaza mai mult, din cauza masurilor de siguranta aditionale pe care a trebuit sa le introducem (impartire personal depozit in doua schimburi saptamanale -> se lucreaza cu jumatate din personal, dezinfectie periodica depozit, verificare temperatura periodica personal depozit, echipare personal depozit cu masti, manusi, viziere, ceea ce duce la o pregatire mai lenta a comenzilor, etc.) pentru ca atat tu, cat si noi, sa fim in siguranta.

4. Procesul de predare comenzi / primire retururi se efectueaza mai lent;

5. Solicitarile primite pe email, sms, whatsap, facebook si apel telefonic pot primi raspunsuri cu intarziere, oferim raspunsuri in ordinea in care le primim.


Va multumim anticipat pentru intelegere, si va asiguram ca facem tot posibilul astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.


Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare, în funcție de destinația fiecărui colet.

În cazul în care stocul este epuizat termenul de livrare este de maximum 90 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

In cazul comenzilor cu OP, plata produselor trebuie facuta in maximum 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pe parcursul celor doua zile lucratoare, produsele comandate vor fi rezervate.

In cazul in care, dupa cele doua zile lucratoare plata nu este efectuata, suntem nevoiti sa anulam rezervarea si comanda plasata.

Toate produsele sunt noi, sigilate și livrate în ambalajul original al producătorului.

Transportul este gratuit pentru comenzi de minimum 1000 lei. In anumite perioade, pragul de gratuitate poate varia sau poate lipsi.

Veti regasi mereu factura in format fizic, in spatele awb-ului, in plicul auto-adeziv lipit pe colet. La cerere, va putem trimite factura si in format electronic, pe adresa de email cu care s-a plasat comanda, sau pe alta adresa de email (este nevoie sa ne specificati in scris, iar identificarea se va face prin email-ul cu care s-a plasat comanda, sau cu numarul de telefon specificat in comanda).