0738 726 775 | comenzi@hendi.ro

Cuptor convectie cu umidificare Hendi H90S, 4 tavi 438x315 mm incluse, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare, termostat reglabil 50-300 gr C, timer 0-120 min, 2670W, 595×595×(H)570 mm

227077

Livrare nationala rapida

Livrare gratuită pentru comenzi de minimum 1000 lei

Deschidere colet la livrare

Plata Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, Rate fără Dobândă

Consultanță, informații și suport rapid

Alege din peste 4.000 produse

Retur în 14 zile de la primirea produselor

Pret vechi: 4049,99 Lei
1899,99 Lei
(Incluzand taxa) Discount: 2150,00 Lei (53%)
Disponibilitate: Stoc limitat
In stoc

Livrare nationala rapida

Livrare gratuită pentru comenzi de minimum 1000 lei

Deschidere colet la livrare

Plata Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, Rate fără Dobândă

Consultanță, informații și suport rapid

Alege din peste 4.000 produse

Retur în 14 zile de la primirea produselor

Cuptor convectie cu umidificare Hendi H90S, 4 tavi 438x315 mm incluse, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare, termostat reglabil 50-300 gr C, timer 0-120 min, 2670W, 595×595×(H)570 mm


Prezentare, alte specificatii Cuptor convectie (de patiserie) cu umidificare Hendi H90, 4 tavi, 2 elemente incalzire

Cuptor covectie cu umidificare H90S, cu 2 elemente incalzire si 2 ventilatoare, termostat reglabil 50-300 gr C, timer 0-120 min, 4 tavi 438x315 mm incluse.

Corp din inox, usa dubla. Usa detasabila pentru curatare usoara, interior partial emailat, lumina interioara.

Temperatura reglabila 50-300 gr C. Timer 0-120 min. 4 tavi 438x315 mm incluse, distanta intre tavi 70 mm. Dimensiuni 595x595x(H)570 mm


Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.

Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.

Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.

Avantaje:

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

Iluminare cuptor

Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

Grill

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala.

Gatire uniforma: Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire, insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.

Rumenire mai frumoasa: Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala, astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa, ramand in acelasi timp umede si fragede in interior.

Economisesti energie: Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta, un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional.

Utilizare in conditii de siguranta

Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete.

Curatare usoara

Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati pentru o vreme.



Review-uri

Ratingul general al produsului:
3 Reviews

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un review
Sortare dupa:
5
Cuptorul este foate bun. L-am primit a doua zi. Produsele preparate arata f. Bine si sunt f gustoase. Are multe variante de preparare. Sunt foarte multumit.
3
In manualul de utilizare este indicat de a folosi cuptorul doar pentru uz comercial
( nu este pentru uz casnic).
5
Un cuptor excelent care iti vine in ajutorul gatitului cu cele 12 programe ce le are. Are tot felul de reglaje si de programari. Are un design frumos si un display unde iti arata toate informatiile de care ai nevoie.

Caracteristici generale

Brand:
Hendi
Cuptor convectie cu umidificare Hendi H90S, 4 tavi 438x315 mm incluse, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare, termostat reglabil 50-300 gr C, timer 0-120 min, 2670W, 595×595×(H)570 mm

Cuptor convectie cu umidificare Hendi H90S, 4 tavi 438x315 mm incluse, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare, termostat reglabil 50-300 gr C, timer 0-120 min, 2670W, 595×595×(H)570 mm

Alti vizitatori au cumparat si...