Returul produselor

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezintă defecte de fabricație, poti solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 14 de zile de la data achiziției, condiția fiind ca articolul să nu fie utilizat, să dețină ambalajul original și toate accesoriile aferente.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, ai dreptul de a te retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intri tu sau o parte terță indicată de tine, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie să ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail, la adresa contact@hendi.ro, cu titlul "Cerere retur online", impreuna cu numarul unic al comenzii. In cazul retragerii din contract, este responsabilitatea clientului sa expedieze produsele prin curier, catre adresa Hendi Food Service Equipment SRL: Hala 14, Str. 13 Decembrie 94A, Brasov. Produsele returnate trebuie sa contina toate accesoriile aferente, trebuie sa aiba ambalajul original si sa nu prezinte urme de folosire, altfel returul poate fi refuzat.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face exclusiv intr-un cont bancar in termen de maxim 14 zile de la primirea returului.

Costul returnării produselor va fi suportat de către client.


Important:

Nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana.

Nu se accepta returnarea articolelor utilizate sau incomplete.

Expeditiile produselor returnate, trimise catre Hendi Food Service Equipment SRL cu ramburs, vor fi refuzate.


Pentru comenzile achitate cu cardul prin EuPlatesc.ro, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiasi canal si in contul de pe care a fost receptionata plata.

Pentru returnarea produselor comercializate de Hendi Food Service Equipment Romania S.R.L. ne poti contacta si telefonic la numărul 0738 726 775 .

Operatorii noștri iti vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și iti vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Pentru orice solicitare a garanției pentru produsele comercializate de Hendi Food Service Equipment Romania S.R.L. te rugăm să ne contactezi prin telefon la numărul: 0738 726 775 .

Plata transportului pentru produsele aflate în garanție și trimise spre soluționare va fi suportată de către S.C. Hendi Food Service Equipment Romania S.R.L., iar firma de curierat va fi comunicată clientului înainte de expediere.

Produsele vor fi trimise la adresa depozitului: Hala 14, str. 13 decembrie nr. 94A, Brașov, iar soluționarea garanției se va face prin repararea sau înlocuirea produsului defect.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, care nu dețin ambalaj original, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente în timpul funcționării echipamentelor.

În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 5 din 2 aprilie 2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice și având în vedere prevederile art. 24 din Directiva 2012/l9NE a Parlamentului European și a Consiliului din 4 iulie 2012 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), te informăm că SC HENDI FOOD SERVICE EQUIPMENT ROMÂNIA SRL asigură, la solicitarea cumpărătorului, preluarea DEEE în sistem ,,unul la unul", în mod gratuit, în aceleași condiții precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent și a îndeplinit aceleași funcții ca echipamentul nou furnizat.

De asemenea, conform art. 38 din OUG 5/2015, care prevede obligativitatea înregistrării societații în Registrul Național al Producătorilor de EEE al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, iti facem cunoscut numărul de înregistrare în Registrul de punere pe piață a echipamentelor electrice și electronice RO-2017-07-EEE-20181-II.