Filtreaza Filtreaza

Tavi gastronorm portelan

În orice bucătărie profesională, fie că vorbim despre bucătăria unui restaurant de lux, bucătăria unui bar, a unei cafene, a unui bistro sau pub, trebuie să existe vase, ustensile și echipamente care să facă față cu brio celor mai înalte cerințe. În oferta noastră vei găsi tăvi gastronom profesionale, de calitate superioară, fabricate din portelan cu o mare rezistență la temperaturi scăzute, dar și ridicate, cu un design solid.

...

Tăvile au marginile netede și astfel pot fi foarte ușor și rapid curățate, se pot spăla la mașina de spălat vase, se stivuiesc și se depozitează foarte ușor.

Ele pot fi folosite la prepararea mâncărurilor, dar și la a menține preparatele culinare calde, până la servire. Motiv pentru care unele modele au și capac.

Tavile Gastronorm Hendi sunt nelipsite dintr-o bucatarie profesionala. Multitudinea de dimensiuni si forme ii certifica utilitatea, iar calitatea materialului din care sunt confectionate atesta rezistenta si durabilitate, fiind in concordanta cu normele de igiena.

Tavile gastronorm profesionale Hendi sunt indispensabile din bucatarii, restaurante sau hoteluri.

Hendi va ofera o gama larga de tavi gastronorm din porțelan, de diverse marimi.

Toate tavile gastronorm Hendi nu absorb mirosurile, poti depozita orice tip de aliment dupa folosirea alimentului tava se spala usor si nu are miros de la alimentul depozitat.

Tava gastronorm Hendi este o alegerea cea mai buna pentru bucataria ta, au un design simplu dar sunt foarte rezistente atat termic cat si rezistenta la socuri mecanice

Tavile gastronorm din porțelan, de la Hendi, sunt fabricate din materiale de inalta calitate, tavile gastronorm se pot stivui cu usurinta astfel spatiul pe care tavile il vor ocupa in bucataria ta va fi redus.

29%
Disponibilitate: Stoc limitat
77,99 Lei 54,99 Lei (Incluzand taxa)
41%
Disponibilitate: La comandă
139,99 Lei 81,99 Lei (Incluzand taxa)
La comanda
34%
Disponibilitate: In stoc
332,01 Lei 218,99 Lei (Incluzand taxa)
Disponibilitate: La comandă
168,01 Lei (Incluzand taxa)
La comanda
53%
Disponibilitate: La comandă
226,10 Lei 106,99 Lei (Incluzand taxa)
La comanda