Tavi gastronorm

În orice bucătărie profesională, fie că vorbim despre bucătăria unui restaurant de lux, bucătăria unui bar, a unei cafene, a unui bistro sau pub, trebuie să existe vase, ustensile și echipamente care să facă față cu brio celor mai înalte cerințe. Printre acestea se numără și tăvile gastronorm.

...

În oferta noastră vei găsi tăvi gastronom profesionale, de calitate superioară, fabricate din oțel inoxidabil, cu o mare rezistență la temperaturi scăzute, dar și ridicate, cu un design solid și care pot fi utilizate în cuptoare convective, frigidere și sisteme bain-marie. Pe lângă tăvile profesionale din inox, Hendi îți oferă și produse din alte materiale: inox, polipropilena, policarbonat, portelan, melamina, email si cuve inghetata.

Tăvile au marginile netede și astfel pot fi foarte ușor și rapid curățate, se pot spăla la mașina de spălat vase, se stivuiesc și se depozitează foarte ușor.

Ele pot fi folosite la prepararea mâncărurilor, dar și la a menține preparatele culinare calde, până la servire. Motiv pentru care unele modele au și capac.

Tavile Gastronorm Hendi sunt nelipsite dintr-o bucatarie profesionala. Multitudinea de dimensiuni si forme ii certifica utilitatea, iar calitatea materialului din care sunt confectionate atesta rezistenta si durabilitate, fiind in concordanta cu normele de igiena.

Tavile gastronorm profesionale Hendi sunt indispensabile din bucatarii, restaurante sau hoteluri.

Hendi va ofera o gama larga de tavi gastronorm de diverse marimi si materiale.

Tavile gastronorm Hendi sunt fabricate din materiale de inalta calitate, tavile gastronorm se pot stivui cu usurinta astfel spatiul pe care tavile il vor ocupa in bucataria ta va fi redus.

Tava gastronorm Hendi in inox 18/10 este rezistenta la temperature inalte, si este durabila, o poti folosi ani la rand pentru depozitarea alimentelor pentru expunere in vitrine sau pentru a prepara alimente.

Tava de inox Hendi este o alegerea cea mai buna pentru bucataria ta, au un design simplu dar sunt foarte rezistente atat termic cat si rezistenta la socuri mecanice

Temperaturile la care rezista tava gastronorm Hendi de la -40 gr. C la 300 gr. C

Tavile gastronorm Hendi au margini finisate neted astfel ca ele pot fi curatate cu usurinta si se pot manevra in siguranta.

Tavile gastronorm profesionale Hendi sunt indispensabile din bucatarii, restaurante sau hoteluri.