Cum plătesc

Iti punem la dispoziție următoarele metode de plată si te rugam ca, in cazul in care ai posibilitatea, sa selectezi pentru comanda, plata online cu cardul:


Plata online cu cardul - IN MOMENTUL DE FATA TOATE PLATILE CU CARDUL BENEFICIAZA DE UN DISCOUNT SUPLIMENTAR! Discount-ul se aplica in mod automat odata ce aceasta metoda de plata este selectata.

Poti plati folosind cardul tau de debit/credit, rapid si in siguranta, folosind serviciile EuPlatesc. Selectand aceasta metoda de plata, vei fi redirectionati pe pagina securizata a procesatorului de plati.

Pentru a plati in rate fara dobanda, selecteaza metoda PLATA ONLINE CU CARDUL, apoi in pagina de informatii plata, cardul tau va fi recunoscut in mod automat, dupa completarea numarului de card si a numelui. Odata ce cardul tau este recunoscut, vei putea selecta achizitia integrala, sau numarul de rate dorit pentru comanda in curs.


Banci partenere:

BCR - Pana la 9 RATE FARA DOBANDA

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe https://www.hendi.ro si beneficiezi de oferta de 9 rate fara dobanda

BRD - Pana la 9 RATE FARA DOBANDA

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click.
START BT - Pana la 6 RATE FARA DOBANDA

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in pana la 6 RATE fara dobanda.

ALPHA BANK - Pana la 9 RATE FARA DOBANDA

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)
PIRAEUS BANK - Pana la 9 RATE FARA DOBANDA

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe https://www.hendi.ro si beneficiezi de pana la 9 rate fara dobanda, daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank*In perioade promotionale si in functie de disponibilitate, este posibil ca numarul ratelor sa varieze.
Plata în sistem ramburs (NERECOMANDAT IN ACEASTA PERIOADA)

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Platile ramburs sunt limitate dpdv. legal la 10,000 lei (persoane fizice) si 5,000 lei (persoane juridice).

Pentru siguranta ta si a celor dragi tie, te rugam sa plasezi comanda cu metoda de plata ONLINE CU CARDUL. Astfel, vei beneficia de un discount suplimentar la nivel de cos de cumparaturi.

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, vei primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, te rugăm sa ne contactezi și să ne trimiti o copie după ordinul de plată la email ligia.chelmea@hendi.ro.

In cazul comenzilor cu OP, plata produselor trebuie facuta in maximum 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pe parcursul celor doua zile lucratoare, produsele comandate vor fi rezervate.

In cazul in care, dupa cele doua zile lucratoare plata nu este efectuata, suntem nevoiti sa anulam rezervarea si comanda plasata.