0738 726 775 | comenzi@hendi.ro

Cum depozitezi alimentele ca să le păstrezi proaspete pentru mai mult timp

07/07/2020
de catre
Cum depozitezi alimentele ca să le păstrezi proaspete pentru mai mult timp

Să ne hrănim sănătos este esențial pentru păstrarea vitalității organismului și echilibrului emoțional. Însă la fel de importantă ca nutriția sănătoasă este și depozitarea corectă a alimentelor. Astfel se vor păstra proaspete mai mult timp, iar bacteriile periculoase vor fi ținute la distanță.

4 retețe de înghetață dietetică. Desertul care nu se „lipește” de șolduri!

30/06/2020
de catre
4 retețe de înghetață dietetică. Desertul care nu se „lipește” de șolduri!

Dieta aduce cu sine și un oarecare grad de frustrare, mai ales pentru iubitorii de dulciuri. Deserturile pline de calorii sunt primele pe lista alimentelor interzise într-o cură de slăbire. Soluția – pentru că există una – este să le preparăm acasă.

Norme de igienă alimentară în a doua jumătate a lui 2020. Ce reguli trebuie să respecți

25/06/2020
de catre
Norme de igienă alimentară în a doua jumătate a lui 2020. Ce reguli trebuie să respecți

Pandemia de coronavirus nu dă semne că ar bate semnificativ în retragere. Ba chiar din contră! Măsurile de relaxare, atât de necesare pentru repornirea economiei, au condus la o creștere sensibilă a numărului de cazuri de Covid-19. Acest fapt obligă autoritățile să impună măsuri pentru respectarea normelor specifice de igienă alimentară în 2020, pe fondul prevenirii infectării cu SARS-Cov 2.

Cum gătești un steak de vită perfect, în propria bucătărie

24/06/2020
de catre
Cum gătești un steak de vită perfect, în propria bucătărie

Bogată în proteine, fier, zinc și vitamina B12, carnea de vită este nu doar sănătoasă, ci și foarte gustoasă. Însă, ca să obținem rezultate de excepție, trebuie să știm cum să o gătim. Putem obține un steak de vită perfect, în propria bucătărie, dacă știm să alegem carnea potrivită și cât trebuie să o ținem pe grătar sau la cuptor astfel încât să obținem rezultatul dorit: o friptură rare, medium rare sau well done.

Rețete de înghețată de casă. Cum pregătești acasă cel mai savuros și răcoros desert

23/06/2020
de catre
Rețete de înghețată de casă. Cum pregătești acasă cel mai savuros și răcoros desert

Chiar dacă vara aceasta a debutat cu ploi interminabile, iar zilele nu au fost nici pe departe atât de călduroase pe cât ne-am fi dorit, înghețata, mai ales de casă, rămâne unul dintre deserturile preferate ale acestei perioade.

Ce soluții există pentru apa dură. Ce este și ce efecte negative are asupra echipamentelor de bucătărie și sănătății

22/06/2020
de catre
Ce soluții există pentru apa dură. Ce este și ce efecte negative are asupra echipamentelor de bucătărie și sănătății

Mașină de spălat cu un randament scăzut, centrală termică cu un consum mult prea mare, țevi înfundate, robineți, boiler sau expressor deteriorate – toate acestea sunt unele dintre consecințele apei dure.

Cea mai bună mâncărică de gătit rapid, în serile când ești prea obosit

17/06/2020
de catre
Cea mai bună mâncărică de gătit rapid, în serile când ești prea obosit

„Ce mâncăm astă-seară?” este întrebarea care se aude frecvent în orice familie. Însă după o zi lungă sau obositoare, gândul la un preparat laborios, oricât de apetisant, nu ne atrage. Cea mai bună mâncărică este cea care se face rapid și e reconfortantă, ne creează sentimentul de acasă.

Estimări în industria HoReCa pentru a doua jumătate a anului 2020. Ce spun specialiștii despre posibilitățile de redresare postCOVID-19

11/06/2020
de catre
Estimări în industria HoReCa pentru a doua jumătate a anului 2020. Ce spun specialiștii despre posibilitățile de redresare postCOVID-19

Industria HoReCa a înregistrat în 2020 pierderi fără precedent din cauza pandemiei de coronavirus. Experții din domeniu estimează un deficit de încasări de peste 400 de milioane de euro doar în industria restaurantelor.

Cartofi la cuptor. Cele mai gustoase rețete de pregătit ușor acasă

09/06/2020
de catre
Cartofi la cuptor. Cele mai gustoase rețete de pregătit ușor acasă

Disponibili tot anul, cartofii reprezintă unul dintre ingredientele cele mai versatile și apreciate din bucătărie. Vechi sau nou apăruți în mijlocul primăverii, din catofi putem prepara salate, garnituri, sufleuri, mâncărici și chiar rețete de pâine. Se „asortează” bine cu brânză sau cașcaval, cu usturoi, paprika, rozmarin sau smântână.

TOP 7 abilități pe care trebuie să le aibă un bucătar de top

29/05/2020
de catre
TOP 7 abilități pe care trebuie să le aibă un bucătar de top

Gordon Ramsay, Alain Ducasse, Jamie Oliver sau chef Florin Dumitrescu, chef Foa, Cătălin Scărlătescu sau Adi Hădean sunt bucătari de top ale căror nume sunt legate de creativitate și performanță în domeniul gastronomic. Urmărindu-i cum gătesc rețete de mâncare internaționale sau românești, totul poate părea simplu. Însă meseria de bucătar presupune anumite abilități, un cumul de calități care nu aparțin doar zonei gastronomice.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Adaugă un review