0738 726 775 | comenzi@hendi.ro

Supe-creme sănătoase. 4 rețete super-delicioase!

07/04/2020
de catre
Supe-creme sănătoase. 4 rețete super-delicioase!

În perioada aceasta a stării de urgență, normalitatea vieții de zi cu zi este unul dintre lucrurile care ne lipsesc cel mai mult. Iar în condițiile date, este nevoie de autodisciplină și perseverență pentru a reuși să ne păstrăm echilibrul. Acesta vine însă și din gesturile mici, spre exemplu, pregătirea unor rețete de supe-creme sănătoase pentru familie.

Rețetă tradițională de drob de miel

31/03/2020
de catre
Rețetă tradițională de drob de miel

Drobul de miel este unul dintre preparatele-vedetă ale mesei de Paște alături de ouăle roșii și pască. Ne dorim să se afle pe mesele tuturor românilor, chiar dacă anul acesta vom petrece sărbătorile pascale altfel decât de obicei. Pandemia de coronavirus umbrește atmosfera acestei sărbători, dar cu toate acestea, suntem convinși că foarte mulți nu vor renunța la rețeta tradițională de drob de miel.

Patru echipamente care nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie profesională de top

31/03/2020
de catre
Patru echipamente care nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie profesională de top

Puternic afectată de efectele pandemiei de coronavirus, industria HoReCa încearcă să găsească soluții pentru a limita pierderile și a menține business-urile pe linia de plutire – o sarcină dificilă, într-un context plin de neprevăzut. Unii antreprenori din domeniu aplică soluții viabile de moment, în timp ce fac planuri de reconfigurare a afacerii, pentru un viitor la fel de impredictibil ca și prezentul.

Dieta potrivită în timpul pandemiei de coronavirus. 3 rețete de smoothie pentru creșterea imunității

30/03/2020
de catre
Dieta potrivită în timpul pandemiei de coronavirus. 3 rețete de smoothie pentru creșterea imunității

Pandemia de coronavirus a bulversat populația globului de la un capăt la altul, provocând o criză medicală fără precedent în lumea modernă, în timp ce economiile statelor „gâfâie” sub povara restricțiilor carantinei și a costurilor generate de această situație.

Dotarea restaurantului. Pot să iau coronavirus dacă primesc un colet prin poștă?

26/03/2020
de catre
Dotarea restaurantului. Pot să iau coronavirus dacă primesc un colet prin poștă?

În contextul pandemiei de coronavirus, a decretării carantinei totale și a interzicerii accesului clienților în restaurante, tot mai mulți antreprenori și-au dezvoltat serviciile de livrare a mâncării la domiciliu. Acest fapt implică dotarea restaurantului cu echipamentele necesare. Iar dacă unele persoane se întreabă: „Pot să iau coronavirus dacă primesc un colet prin poștă?”, iată răspunsul Organizației Mondiale a Sănătății.

Cum gătim fructele și legumele ca să-și păstreze cât mai bine proprietățile nutritive

23/03/2020
de catre
Cum gătim fructele și legumele ca să-și păstreze cât mai bine proprietățile nutritive

Pandemia de coronavirus obligă nu numai fiecare stat, ci și fiecare persoană să-și ia măsuri de prevenție împotriva infectării. Pe lângă igiena riguroasă, întărirea sistemului imunitar este o prioritate în această perioadă, iar alimentația sănătoasă joacă un rol important în acest sens.

Cele mai expuse obiecte dintr-un restaurant. La cât timp trebuie să le înlocuiești

19/03/2020
de catre
Cele mai expuse obiecte dintr-un restaurant. La cât timp trebuie să le înlocuiești

Bucătăria unui restaurant este locul unde normele de igienă trebuie respectate cu strictețe, pentru a fi prevenită îmbolnăvirea clienților. Înlocuirea periodică a obiectelor care sunt cel mai expuse contaminării cu diferite bacterii și virusuri constituie o măsură importantă pentru sănătatea clienților și a business-ului.

Se transmite coronavirusul prin intermeniul mâncării, inclusiv alimente ținute la frigider sau congelator?

18/03/2020
de catre
Se transmite coronavirusul prin intermeniul mâncării, inclusiv alimente ținute la frigider sau congelator?

Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) a răspuns printr-un comunicat oficial întrebării care stă pe buzele multor cetățeni din Uniune: se poate transmite coronavirusul prin intermeniul mâncării, inclusiv alimentele ținute la frigider sau congelator?

7 măsuri de precauție dacă ieșim la restaurant în timpul pandemiei de coronavirus

17/03/2020
de catre
7 măsuri de precauție dacă ieșim la restaurant în timpul pandemiei de coronavirus

Păstrarea distanței sociale este prima recomandare a medicilor și autorităților în ce privește prevenirea răspândirii Covid 19. Nu există măsură mai sigură de a ne proteja pe noi și pe cei din jur decât limitarea contactelor sociale. Dacă însă, din motive bine întemeiate, ieșiți la restaurant în această perioadă, este recomandat să vă luați măsuri de precauție.

Ce ar trebui să facă restaurantele în timpul pandemiei de coronavirus. 5 măsuri necesare!

17/03/2020
de catre
Ce ar trebui să facă restaurantele în timpul pandemiei de coronavirus. 5 măsuri necesare!

HoReCa este unul dintre domeniile cele mai afectate ale economiei de pandemia de coronavirus, iar acest lucru se întâmplă la nivel global. Cifrele de afaceri au scăzut cu până la 80%, iar antreprenorii încearcă să găsească soluții pentru a-și putea salva business-urile.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Adaugă un review