Filtreaza Filtreaza

Plite inductie

Plitele cu inducție sunt o adevărată inovație în domeniul echipamentelor și utilajelor care se folosesc mai ales în bucătăriile profesionale, dar nu numai

...

De-a lungul timpului, ele au devenit din ce în ce mai populare și în bucătăriile de acasă, deoarece mâncărurile se prepară mult mai rapid și sunt mult mai gustoase.

Oferta noastră de plite cu inducție este extrem de variată si se adresează atât marilor restaurante, barurilor sau puburilor care servesc mâncăruri calde cat si pentru acasa!

Îți propunem modelele de dimensiuni diferite, cu una sau două zone de gătit (arzătoare) în funcție de mărimea vaselor pe care le folsoești la gătit, modele care te ajută să prepari dar și să menții la cald alimentele Plita cu inducție te ajută să câștigi timp prețios în bucătărie, este sigură, extrem de eficientă, iar gătitul va deveni o experiență fabuloasă.

Plita cu inductie Hendi este alegerea perfecta si sigura pentru bucataria ta!

Tehnologia cu inductie a plitelor Hendi face ca acestea sa nu se incinga niciodata oferind siguranta, simplitatea si usurinta de a curata plita, alimentele varsate pe plita se pot sterge foarte usor deoarece nu se intaresc pe plita.

Datorita tehnologiei inteligente cu inductie zonele de gatit devin active atunci cand sunt asezate vasele de gatit.

Dezactivarea zonelor de caldura se face automat odata cu ridicarea vaselor de gatit de pe suprafata plitei cu inductie.

Siguranta in utilizare – Suprafata plitei nu se incalzeste, fiind sigura pentru atingere chiar si in timpul functionarii. In cazul in care puneti mana pe unul din elementele de gatit, acesta nu va frige, chiar daca purtati un inel din material feros.

Se curata usor – Suprafata de sticla a plitei beneficiaza de o intretinere minima. Aceasta se curata foarte usor, cu ajutorul unei carpe sau a unei lavete umede.

Design placut – Sticla neagra a plitei cu inductie are un aspect elegant, facandu-se usor de remarcat fata de alte electrocasnice.

De asemenea, plita cu inducție permite gătitul cu căldură reziduală pentru a economisi energie. Funcția ThermalRecall își amintește temperatura setată și se utilizează dacă procesul de gătit va fi întrerupt pentru o perioadă scurtă de timp și apoi va fi reluat ulterior. În plus, poate fi activată o blocare pentru copii pentru a preveni modificările accidentale ale setărilor de gătit.

Toate plitele cu inductie Hendi, duble sau simple, au un design deosebit, plitele impresionează cu suprafața sticlo-ceramică de ultima generatie, aspect placut si ușor de curățat. În acest fel, plita se integrează în orice bucătărie, clasică sau modernă.

55%
Disponibilitate: Stoc limitat
1869,99 Lei 841,99 Lei (Incluzand taxa)
50%
Disponibilitate: Stoc limitat
601,99 Lei 298,99 Lei (Incluzand taxa)
54%
Disponibilitate: La comandă
1539,99 Lei 704,99 Lei (Incluzand taxa)
La comanda