Filtreaza Filtreaza

Deshidratoare

Deshidratoarele de alimente pastreaza valoarea nutritiva a alimentelor si gustul timp indelungat. Aparatele profesionale de deshidratare a alimentelor sunt o necesitate în orice bucătărie dacă dorim să păstrăm anumite legume și fructe conservate peste iarnă sau dorim să preparăm o rețetă ce conține și astfel de ingrediente.

...

Deshidratoarele pentru alimente indeparteaza apa fara a distruge enizimele si proprietatile benefice ale fructelor si legumelor. Produsele noastre îți oferă experiențe culinare inedite, iar acest lucru se datorează în primul rând calității superioare.

Deshidratoarele profesionale de alimente Hendi vin într-o gamă variată de modele, care se potrivesc în orice bucătărie. Investitia intr-un deshidrator de alimente profesional ofera avantaje multiple, precum functionarea silentioasa, tehnologie avansata a ventilatiei, putere mare.

Un deshidrator de fructe si legume este insotit de un manual cu instructiuni care specifica inclusiv durata de timp necesara pentru deshidratarea alimentelor, astfel cele cu o cantitate mai mare de apa au nevoie de o durata mai lunga de timp.Fructele si legumele uscate pot fi depozitate acasa,la serviciu si sunt usor de transportat.

Avantajul acestui proces de conservare constă în menținerea aromei și gustului alimentelor, acestea fiind astfel mult mai sănătoase pentru organism decât produsele cu aditivi și conservanți.

Puteți miza pe eficiența și fiabilitatea deshidratoarelor profesionale Hendi. Fuctele și legumele pot fi de acum conservate pentru a fi consumate când nu mai sunt disponibile în forma lor naturală.