Filtreaza Filtreaza

Aparate umplut carnati

În bucătăria unui restaurant care oferă un meniu tradițional românesc ar trebui să se regăsească un aparat de umplut cârnați profesional care ajută la prepararea celor mai delicioase preparate culinare. În oferta noastră vei găsi produse care respectă toate standardele de calitate.

Acum este mult mai usor sa pregatiti carnatii preferati acasa dupa retete proprii intr-un timp scurt si cu un efort minim. Am adunat pentru dvs cele mai bune masini de umplut carnati

...

aparate multifunctionale cu sisteme performante de manipulare a carnii..

Masinile de carnati pentru us caznic sunt de dimensiuni mai mici fiind mai practice pentru utilizarea intr-o bucatarie obisnuita unde se pregateste o cantitate mai mic de carne si de carnati.

Masinile profesionale sau semi-profesionale de facut carnati sunt de dimensiuni mai mari si pot procesa o cantitate de carne mult mai mare.

Aparatele de umplut cârnați sunt fabricate din inox sau oțel vopsit, iar cilindrul și pistonul sunt din oțel inoxidabil.

Atunci cand alegeti un aparat de umplut carnati este bine sa tineti cont de cateva caracteristici:

- Capacitatea - aceste masini pot porni de la capacitatea de 3 Kg si pot ajunge pana la 10 Kg carne.Daca veti folosi masina in mod repetat si pentru a face cantitati mai mari de carnati atunci puteti opta pentru modele cu capacitate mai mare.

- Forma - exista masini de umplut carnati clasice dar si masini verticale sau orizontale, cilindrice

- Accesoriile incluse - Un aparat de umplut carnati bun trebuie sa abia cat mai multe accesorii incluse pentru a fi cat mai versatil.

Produsele vin echipate cu patru pâlnii, un sistem de umplere cu două viteze, ușor de utilizat, iar rulmenții și mecanismul aparatului sunt din oțel călit, rezistent la presiune. Prețurile sunt accesibile, iar livrarea se face foarte rapid.

60%
Disponibilitate: La comandă
2119,99 Lei 843,99 Lei (Incluzand taxa)
La comanda
38%
Disponibilitate: La comandă
1126,99 Lei 703,99 Lei (Incluzand taxa)
La comanda